CIEL Conta V7

CIEL Conta V7 este o aplicatie software financiar-contabila moderna si prietenosa, dezvoltata pe baza feedback-urilor primite de la clienti. CIEL Conta V7  se pliaza pe preferintele tale si iti face munca mai usoara!
 
Folosind CIEL Conta V7 ai posibilitatea de a adauga campuri asociate unor entitati din aplicatie. Daca vrei sa urmaresti mai eficient soldul, poti sa corelezi documentele. In plus, CIEL Conta V7 iti pune la dispozitie o gama extinsa de rapoarte care te vor ajuta sa tii o evidenta financiar-contabila corecta. Aplicatia software financiar-contabila te ajuta sa economisesti timp, deoarece efectueaza automat reevaluarea documentelor in valuta.
 
In ceea ce priveste reevaluarea, poti sa o efectuezi automat sau manual. in CIEL Conta V7 vor fi reevaluarte documentele inregistrate in valuta cu partener UE sau NON-UE (in functie de fiecare situatie in parte). In plus, acestea trebuie sa detina sold la data luata in considerare pentru reevaluarea. Poti reevaluar:
 
Facturi  de vanzare sau cumparare;
Soldurile conturilor din lista de conturi reevaluate.
Aplicatia software CIEL Conta V7 are la baza un mecansim complex de alocare a veniturilor si a cheltuielilor pe centre de cost. In plus, poti cumula centrele de cost in ’’Grupe de centre de cost’’. Daca doresti, poti defini campuri cu informatii aditionale. In plus, aplicatia iti poate evidentia veniturile si cheltuielile in avans, astfel incat sa poti lucra eficient si corect.

Recomandă acest site!

Share this

Asistență on-line

MB Group

MB Management ipurl

http://www.evaluare.com/

http://www.inco.ro/