CIEL Gestiune Comerciala V7

CIEL Gestiune Comerciala V7 este o aplicatie software financiar-contabila inovatoare, construita cu o tehnologie moderna si cu o interfata care te va cuceri. Am dezvoltat acest nou produs ascultand parerile clientilor nostri si punand toata dedicarea noastra in conceperea lui.
 
Am creat astfel programul care se adapteaza cel mai bine pietei actuale, care se pliaza pe preferintele si cerintele tale si, mai mult decat atat, care te ajuta sa muncesti mai putin decat pana acum.
 
Beneficii si functionalitati:
 
CIEL Gestiune Comerciala V7 te anunta daca au aparut modificari legislative sau functionale, astfel incat sa poti face actualizarile in timp real. Lucrezi cu usurinta folosind ori de cate ori ai nevoie meniul care contine texte explicative si exemple practice. Daca ai nevoie, aplicatia software financiar-contabila iti permite sa verifici daca firma partenera este activa, sau in stare de faliment, conform site-ului oficial al Ministerului de Finante.
 
Folosind CIEL Gestiune Comerciala V7, poti configura discounturi generale sau specifice (pentru fiecare partener in parte). In plus, beneficiezi de un serviciu de SMS-uri prin care poti trimite automat instiintari privind facturile emise (suma si data scadenta) partenerilor tai.
 
Atentie! Daca detii aplicatia anterioara de Gestiune Comerciala si doresti ca de acum inainte sa lucrezi cu Gestiune Comerciala V7, trebuie mai intai sa actualizezi aplicatia ta la ultima versiune (versiunea 2.5.9) pentru ca aceasta permite importul de date in V7.

Recomandă acest site!

Share this

Asistență on-line

MB Group

MB Management ipurl

http://www.evaluare.com/

http://www.inco.ro/