CIEL Salarii

CIEL Salarii – program salarizare si calcul salarii
 
Indiferent de domeniul tau de activitate ai nevoie de un program salarii care sa te ajute sa iti gestionezi eficient atat fluxurile interne, cat si toate procedurile care vizeaza angajatii din compania ta. Stim cat de dinamic este mediul de afaceri, tocmai de aceea, aplicatia software CIEL Salarii iti permite sa introduci un numar nelimitat de entitati astfel incat sa le poti gestiona eficient pe fiecare in parte.
 
Folosind programe salarizare ai certitudinea ca esti intotdeauna la curent cu ultimele modificari legislative. Iti punem la dispozitie versiuni actualizate in conformitate cu normele din domeniu si ne asiguram ca poti utiliza acest software salarizare la nivelul expertizei tale.
 
In plus, ti-am pregatit cursuri in care iti explicam aplicatia. Venim in intampinarea nevoilor tale cu studii de caz interesante, sesiuni de intrebari si raspunsuri si exemple practice construite pornind de la experienta utilizatorilor. Tot ceea ce ai nevoie astfel incat sa beneficiezi de functionalitatile unui program calcul salarii. Vrei sa exersezi si sa pui in practica tot ceea ce am invatat impreuna? Aplicatia vine instalata cu o societate Exemplu in care poti lucra diferite scenarii.
 
Acest program de salarii iti permite sa intocmesti atat state de plata pentru fiecare angajat, cat si fluturasi de salariu. Pentru a lucra mai eficient, aplicatia software CIEL Salarii iti permite sa transmiti aceste documente pe e-mail fiecarui angajat, economisind timp. Ne-am asigurat ca in CIEL Salarii poti oferi drepturi de utilizator prin cod si parola astfel incat sa iti putem proteja cu succes datele.
 
Pentru o imagine de ansamblu asupra fluxurilor tale interne poti folosi rapoartele disponibile in aplicatie. Fie ca ai nevoie de liste ale angajatilor, centralizatoare de concedii medicale si de odihna sau de o statistica a zilelor de concediu de odihna efectuate, le poti obtine din cateva click-uri. In conformitate cu domeniul in care activezi, din acest program salarii 2016 poti genera usor si repede doua declaratii extreme de importante: Declaratia 112 si Declaratia 205.

Recomandă acest site!

Share this

Asistență on-line

MB Group

MB Management ipurl

http://www.evaluare.com/

http://www.inco.ro/