Despre noi

 

    INCO s.r.l. este o societate comerciala privata înfiintata în luna  mai 1991, avand ca obiect  principal de activitate  la infiintare  CONSULTANTA IN MANAGEMENT.
    INCO este prima societate care a realizat din 1992 evaluari de societati comerciale in procesul de privatizare si primul distribuitor de programe CIEL.
Din anul 1993 si pina in prezent este cel mai mare distribuitor de soft de gestiune economica CIEL. 
    INCO este membra a Camerei de  Comert Timis   din anul  1995 si este inregistrata in Registrul Central de Consultanta PHARE/TACIS.
    Personalul INCO include membri ai ANEVAR (Asociatia Evaluatorilor din Romania), CECCAR (Corpul Expertilor Contabili Autorizati din Romania) si ATRAF (Asociatia de Trafic si Drumuri Urbane), specializati in Franta, Germania si S.U.A.
    Echipa INCO are o experienta bogata in domeniile: management organizational, marketing, analize de system si implementarea sistemelor informatice, gestiunea resurselor financiare, tehnologice si umane, informatica (hard si soft), ingineria transportului, asigurarea calitatii.
   Incepind din  anul 1999  obiectul principal de activitate al firmei INCO il constituie  distributia de programe de gestiune economica CIEL si asistenta in utilizarea programelor CIEL.
CIEL  este cea mai cunoscuta , utilizata si vinduta marca de programe ce contabilitate, gestiune comercila si salarii din Romania.
  In colaborare cu diverse organisme, camere de comert  si institutii de invatamint superior din judetele Timis, Arad, Caras –Severin INCO asigura suportul logistic si lectorii pentru  cursuri de utilizare a programelor CIEL. 
  Competenta de Distribuitor certificat si partener  a fost  acordata de firma CIEL ROMANIA  ca urmare a numarului mare de licente de program vindute si serviciilor de un inalt nivel calitativ in asistenta acordata clientilor in judetele Timis, Arad,Caras Severin si Mehedinti. 

Recomandă acest site!

Share this

Asistență on-line

MB Group

MB Management ipurl

http://www.evaluare.com/

http://www.inco.ro/